02-08-07

Pro-contra

IMG_0163

 

Knaagt het soms niet dat je zo ver zit van je "thuis"-omgeving? Je hebt je eigen familie wel om je heen, maar zovele anderen zitten zo ver weg...

Brace 

 

 

Wel het was een weloverwogen beslissing. In België hadden we omzeggens geen sociaal leven. Wanneer je bij een chartermaatschappij vliegt weet je dat je veel 's nachts zal vliegen, tijdens weekends en tijdens de vakantie. Geen vakantie met de familie, bijna nooit een weekend samen en heel dikwijls ga je slapen wanneer de rest opstaat. Dat kan je een paar jaren doen maar het vreet aan de gezondheid en de relatie. Geen gezaag gewoon veranderen van job.

We wonen nu wat verder in kilometers maar in tijd maakt het niet veel uit. Op minder dan een dag zijn we terug in België. Vlugger dan wanneer je met de wagen van het zuiden van Frankrijk terug moet. Ons sociaal leven is er enorm op vooruit gegaan, er valt hier elke dag wel wat te doen, en die vermoeidheid die je meesleept in de charterbusiness is verdwenen alhoewel ik er eerst niet gerust in was met de jetlag. De kinderen groeien op in een echte multiculturele wereld, ze gaan naar de Universal American School, en zijn met spijt voor een maand naar België vertrokken. Op professioneel vlak.....the place to be. Wereldwijd netwerk, nieuw materiaal en meestal tevreden klanten. We waren een beetje uitgekeken op België en met de luchtvaart gaat het er niet echt goed dus leek dit ons wel iets en tot nu toe lijkt het aardig te lukken.

Morgen zien we wel weer.

 

dxb-034

 

17:11 Gepost door JC Baus in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

back in dubai??? heb via oude blog van ali jou adres teruggevonden
ali ziet er goed uit en je foto's zijn nog altijd prachtig
take care

Gepost door: pascale | 02-08-07

Hello J.C.
Dit foto van de closeup van de PFD is prachtig. Hoe krijg je dit zo mooi. Welke instellingen gebruik je daarvoor ?
Vele groetjes uit EBOS
Michel

Gepost door: Michel Vandaele | 04-08-07

Close up van Pfd at nite no turbulence. Daarna beetje photoshop werk, maar de kleuren die zijn niet veranderd.
groeten

Gepost door: JC | 04-08-07

Hi JC,

Nice to be here back.

Yours,

J.R.

Gepost door: J.R. | 04-08-07

T7 wordt nu ook stilaan kind-aan-huis op EBBR.
Wat een kist !!!

Gepost door: Stijn | 08-08-07

De commentaren zijn gesloten.